Direktlänk till inlägg 8 november 2013
När en leksak ger upp så tar man nästa ;)
Här kommer iaf hur jag gjorde maten ikväll (torsdag)
Ytterfile' fick de bli idag , som jag skar i skivor och sen lite mindre bitar.
Bryner dessa bitar tillsammans med en burk svamp och tillsätter lite soya. Kryddat med endast lite grillkrydda.
Medan dessa puttrar på så passar jag på att göra såsen. Det brukar bli beasåsen idag lyxade vi till de med svampsås.
Lägger chipsen i en ugnsform.
själv föredrar jag teflonformar men mina börjar bli så slitna nu så snart måste jag överge dom. Har inte hittat nåra nya jag vill ha ännu.
Chipssmak e ju valfri men idag tyckte jag dessa passade bra. Å så slipper man ju krydda kötet så mycke.
Ungefär halva påsen.
när köttet puttrat klart så häller jag över de på chipsen .
Sen ett översta lager chips. Alltså andra hälften av påsen.
Under den här tiden har såsen blivit llar så då häller jag över den på chipsen.
Å så skjutts in i ugnen!! 200 grader i ca 10 minuter. Lite beroende på hur mycke knaperhet man vill ha kvar i chipsen.
Serveras med en grönsallad eller valfria grönsaker. Denna gång blev de ruccolasallad, paprika och rädisor :)
Riktigt mumsigt blev de och dott blev väldigt nöjd och glad och proppmätt!
Smaklig måltid om ni testar att prova själva :)
Kram AK
" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 6478575183
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 | 10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|
Åsikter o kommentarer är mer än välkomna :)